Loading…
Data-SKUP 2014 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 18 • 09:30 - 11:00
Slik avslører du nettbløffene LIMITED

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Limited Capacity seats available

Nei, Zlatan betalte aldri en halv million til en lokal veiforening, Nei, en svensk jødisk kvinne i Uppsala ble ikke mishandlet av sin muslimske kjæreste, Nei, det finnes ikke hvithai i svensk farvann. Mange overskrifter ble innledet med ordet «Nei» da avisen Metro dro igang sin satsing Viralgranskeren for å ettergår historier som ble spredd på sosiale medier og av og til havnet i den redigerte pressen.

Initativtaker var avisens redaktør for sosiale medier, Jack Werner. I denne sesjonen forteller han hvordan man faktagransker og hvordan virale røverhistorier leder tilbake til mange hundre år gammel folklore.

I løpet av denne halvannen timen får du verktøyene som gjør at du slipper å skrive saken som begynner med «Mange medier, deriblant vi, ble lurt»


Speakers
JW

Jack Werner

Sosiale Medier-redaktør, Foreleser SKUP
Jack Werner er født i 1989, journalist og forfatter. Nå aktuell med boken «Creepy, spøkelseshistorier fra internett». Han er redaktør for sosiale medier i avisen Metro, der han startet satsingen «Viralgranskaren» som avslører usanne vandrehistorier på nett. Werner har tidligere... Read More →


Saturday October 18, 2014 09:30 - 11:00 CEST
Klasserom 2

Attendees (0)